Gastenboek

Heeft u genoten van ons bezoek , of wilt u iets anders delen met ons , laat hier dan gerust een berichtje achter voor de sint en de pieten.

Indien u foto’s heeft gemaakt en deze wilt delen met ons kan dat ook , gelieve dit via mail te doen :

Schrijf een nieuw bericht in het grote boek van Sinterklaas

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.235.108.188 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden ons het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Met ingang van mei 2018 is er een AVG-wetgeving van kracht over privacy en persoonlijke gegevens die opgeslagen worden. (Deze kunt u nazien onder aan de pagina bij Privacy Beleid)
Als u in het gastenboek een bericht wilt achterlaten dient u hiermee akkoord te gaan en een vinkje te zetten bij Privacy Policy accepteren.
3 berichten.
Kinderdagverblijf de Droomvijver uit Hoensbroek heeft geschreven op 10 december 2018 om 14:43:
Lieve Sint en Pieten, Ook dit jaar hebben we weer van jullie bezoekje genoten! Zodra jullie binnenkomen overheerst gezelligheid en enthousiasme... Een รฉchte Sint รฉn schitterende รฉchte pieten... Verzorgd tot in de puntjes, met oog voor de kleinste details, top! Wij verheugen ons alvast weer op volgend jaar! Nogmaals bedankt, Gr. Team kinderdagverblijf de Droomvijver
Wendy Roberts uit Oirsbeek heeft geschreven op 5 december 2018 om 17:53:
Beste Sint en Pieten. Wat hebben we genoten van jullie bezoek. Er werd gezongen en gedanst en gesnoept van de pepernoten. De kinderen voelden zich erg op hun gemak bij jullie, zelfs de jongste werd meteen meegenomen in de gezelligheid terwijl hij dit soort dingen normaal gesproken nog wel erg spannend kan vinden. Wat een feestje was het! Bedankt voor jullie leuke bezoek en tot volgend jaar.
Maurice Janssen uit Geleen heeft geschreven op 1 december 2018 om 02:27:
Beste Sint en Zwarte Pieten, Wat hebben we vandaag weer genoten van jullie aanwezigheid. De kinderen en hun ouders vonden het stuk-voor-stuk een super geslaagde middag. Jullie hadden wederom een leuke en professionele presentatie. Eigen muziek en strooigoed meegebracht, een dansje, een liedje, werkelijk alles zat er in. Dank jullie wel, het was super! Volgend jaar weer! Groeten, Maurice Janssen, namens de rest